Късмет с нашия хороскоп, приятели!    ОВЕН Не е от най-леките дни, но

...
Късмет с нашия хороскоп, приятели! 
 
ОВЕН
Не е от най-леките дни, но
Коментари Харесай

Съдбата се усмихва на една зодия, друга печели големите пари

Късмет с нашия хороскоп, другари! 

 

ОВЕН

Не е от най-леките дни, само че вие ще постигнете положителни резултати, каквото и да се случва. Настойчивостта и целеустремеността ще ви оказват помощ. Ако първата половина на деня е отдадена на работа, по-късно ще може да възстановите силите си и да прекарате прелестно времето си в компания на хора, които са ви скъпи. 

ТЕЛЕЦ

Относително лек ден. Имате късмет да съумеете на доста фронтове. Настроени сте уверено и доста добре знаете какво желаете. Даже съперниците ви схващат, че е много рисковано да ви пречат. В персонален проект, може да употребявате момента и да се помирите с хора, с които сте били в разкол.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта не всичко ще върви по проект. Тези от вас обаче, които обичат и умеят да импровизират, ще останат удовлетворени. Имате късмет да се докажете и да постигнете значими цели. Втората половина на деня ще е много по-спокойна. Време за рутинна работа и решения на ежедневни задания.

РАК

Денят ще стартира с забавни събития и положителни вести. По-късно ще имате опция да се заемете със остарели провокации и да решите въпроси, които от дълго време не са ви давали покой. Вечерта е време да се занимаете с някои фамилни каузи, а предстоящ приход ще ви даде опция да изненадате околните си.

ЛЪВ

Настройте се на сериозна вълна. Това ще ви разреши да избегнете неточности, думи и действия, за които по-късно може да съжалявате. Не вярвайте на всички. Доста от хората към вас могат да ви заблудят. Ще имате повече триумфи, в случай че се захванете с нещо добре познато. 

ДЕВА

Ден за сериозна работа. Отлично ще се справяте и с нови провокации, и със остарели проблеми. Неподправеният ви интерес към всичко, което става към вас, ви дава късмет в точния момент да получите потребна информация и да научите нещо, с което ще бъдете крачка напред, преди съперниците си. 

ВЕЗНИ

Ден за всякаква потребна работа. Бързо ще се ориентирате, по какъв начин да постигнете положителни резултати. Често това ще се оказва по-просто, в сравнение с сте предполагали. Околните ще ви оферират помощ безкористно. Очаквайте невероятни, само че много съблазнителни оферти за съдействие. 

СКОРПИОН

В най-важните планове ще би трябвало да се доверите на личните си сили, не чакайте помощ и поддръжка от близките. Трудно ще намирате общ език с хората, а някои от вас ще бъдат подведени дори от сътрудниците си. Помислете още един път, преди да споделяте планове и хрумвания.

СТРЕЛЕЦ 

Денят се развива добре. Ще имате забавни хрумвания, само че не започвайте незабавно с реализирането им. Ще ви би трябвало повече време за подготовка. Денят е подобаващ за запознанства и другарство. Добре ще се разбирате с хората и на мнозина ще извършите усещане. 

КОЗИРОГ

Днес, някои покупко-продажби, планувани по-рано ще бъдат отсрочени, което ще ви разочарова, само че по-късно несъмнено ще се върнете към това, което сте замислили. Не бързайте с решенията и деликатно анализирайте обстановките. По-късно ще пристигна време за другарство с родственици, фамилни събития или домашни празници.

ВОДОЛЕЙ 

Ден за нормални и добре познати каузи. Може да се уморите, само че ще се справите добре с всичко. Полезно ще е да наблюдавате ставащото към вас, както и да анализирате постъпките на другите. Ще съумеете да възстановите някои остарели връзки и контакти. Необходима ви е отмора.

РИБИ

Очаква ви един динамичен ден. Няма да имате кой знае какви усложнения и проблеми, които да не може да преодолеете. Денят е подобаващ да се върнете към остарели хрумвания и проекти. С някои от тях може да приключите бързо, в случай че получите помощ от сътрудниците си. Очаква ви изненада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР